بسم الله الرحمن الرحیم

284

به نقل از مجله سخت افزار

Richard Guy ، کشاورزی 60 ساله است که در منطقه دور افتاده ای در دشت های   Salisbury   جنوب انگلستان زندگی می کند. او سابقا در دهه 1980 میلادی در صنعت IT مشغول به کار بوده است و اکنون دوران بازنشستگی خود را به کشاورزی می گذراند.با اینکه او در این منطقه به نسبت دور از تکنولوژی زندگی می کند ، اما به کل رابطه خود با دنیای مجازی را قطع نکرده است و همچنان به اینترنت دسترسی دارد. اما سرعت ارتباط سرویس ADSL او برایش رضایت بخش نبوده و کار های او را دچار مشکل می کرده است. اما سرانجام بعد از مدتی دست و پنجه نرم کردن با سرعت 1 مگابیت بر ثانیه ای اینترنت خانگی اش ، که به عقیده او دیگر برای دنیای امروز بسیار کند و آهسته است ، راه حلی برای مشکل خود پیدا کرد. او بعد از مدتی متوجه سیگنال 4G اینترنت تلفن همراه خود شد و به این فکر افتاد که شاید بتواند بجای استفاده از ADSL کم سرعت خود ، از اینترنت نسل چهارم موبایل استفاده کند که به مراتب از این تکنولوژی قدیمی پر سرعت تر است. اما مشکل اینجا بود که در خانه روستایی او سیگنال تلفن همراه قدرت کافی را نداشت و نزدیک ترین نقطه با سیگنال مناسب، فاصله زیادی تا خانه او داشت، اما او برای این مشکل نیز راه حلی پیدا کرد.

او بهترین نقطه برای دریافت سیگنال 4G در منطقه خود را پیدا کرد که با خانه او نسبتا فاصله زیادی داشت و سپس سیستم جالبی را برای انتقال این سیگنال به خانه خود طراحی کرد. او تقریبا با کمترین هزینه برای خود یک دکل مخابراتی کوچک درست کرد. همانطور که در تصویر پیداست ، دکل چوبی او از سه بخش مهم تشکیل شده است. در بالای آن یک باتری 12 ولتی قرار دارد که برق سیستم را تامین می کند، در قسمت پایین دو صفحه خورشیدی کوچک قرار دارند که وظیفه شارژ کردن باتری را بر عهده دارند و در قسمت انتهایی نیز آنتن اصلی قرار دارد که یک مودم معمولی 4G است که با باتری 12 ولتی کار میکند. برای محافظت از باتری و مودم نیز ایده ای جالب و در عین حال کم هزینه به کار برده شده است. برای این منظور ، این دو قطعه در جعبه ابزار های ضد آب قرار گرفته اند تا بخوبی از باد و باران در امان باشند. مرحله آخر ، انتقال سیگنال دریافتی به خانه اوست که از قضا فاصله زیادی با این آنتن دارند اما ریچارد فکر اینجایش را نیز کرده است. او آداپتوری را در کنار مودم قرار داده است که سیگنال دریافتی را به طول موج های قابل عبور از فیبر های نوری تبدیل می کند. با این روش ، او سیگنال اینترنت را با استفاده از کابل های ارزان قیمت فیبر نوری تا خانه خود منتقل کرده و از اینترنت پر سرعت 4G به خوبی در خانه خود استفاده می کند.

اکنون او بجای سرعت حلزونی قبلی ، چیزی بین 45 تا 69 مگابیت بر ثانیه سرعت دریافت می کند و به عقیده خودش این سرعت از پس همه نیازهایش بخوبی بر خواهد آمد. جالب است بدانید که میانگین سرعت اینترنت در کشور انگلستان 25 مگابیت بر ثانیه است و ریچارد موفق شده است که در منطقه ای دور افتاده به چنین سرعتی دسترسی داشته باشد. او در این باره می گوید ، هیچ کس از یک مرد 60 ساله انتظار نداشت که دست به چنین کاری بزند و فکر نمی کردند که او بتواند موفق شود و وقتی دیدند که سیستم او بخوبی کار میکند واقعا شگفت زده شدند. پس از این موفقیت، ریچارد و همسرش یک شرکت کوچک بنام Agri-Broadband را تاسیس کردند که وظیفه تامین اینترنت پر سرعت برای خانه های روستایی را بر عهده دارد.